KOZMETIKA

Kozmetička linija duhovno energetski obrađenih preparata u skladu sa vašim datumom rođenja

DIVINE LOVE FLAME DROPS

Duhovno obrađeno aromatizovano ulje od odabranih eteričnih mešavina, daruje duhovno energetsku telesnu zaštićenost od negativnih energija i aktivira božanske aspekte ljubavi, radosti i strasti. Ima višestruke načine primene.

Kao prirodni parfem – afrodizijak: nanosi se par kapi na pulsne tačke na telu.

Kao masažno ulje – u postojeće osnovno masažno ulje koje koristite dodaje se na 2 dcl masažnog ulja 1  kašika aromatičnog ulja.

Kao energetski osveživač prostora – u lampu gorionik nakapati nekoliko kapi ulja ili u bočici raspršivaču na 2 dcl vode dodati 3 kapi duhovno obrađenog ulja.

Kod meditacija, molitvi, duhovnih i religijskih svetkovina, obreda – slediti sopstvene intuitvne spoznaje, naneti na čistu kožu, a etri božanskih mirisa oplemeniće telo, biće, dušu…

APOLONSKA RUŽA

dar antičkog boga Lepote, krema bogate teksture za negu lica i tela sa uljem ruže i biljnim ekstraktima, duhovno je obrađena po recepturi iz apolonskih hramova. Lepota i aroma ove kreme podseća na davno zaboravljene rajske vrtove. Vibracije mirisa kraljice cveća, kažu, bude prelepe osećaje, doprinose emocionalnom miru, pozitivnim mislima osećaja ugodnosti, radosti, nade… naročito je pogodna je za osetljivu i problematičnu kožu.

EGEJSKI BISER

krema za negu lica i tela, sa uljem badema i biljnim ekstraktima, duhovno je obrađena po recepturi iz apolonskih hramova. Zbog svojih svojstava ulje badema smatra se biserom u prirodnoj kozmetici. Pomaže regeneraciju kože, smanjuje iritacije i čini kožu sjajnom, zdravom, nežnom i negovanom.

Fotografije: Nevena Đorđević, kolekcija čajeva KAMO i Duhovna kozmetika.