KOLEKCIJA DUHOVNIH NAPITAKA KAMO

Izvor Večnosti – Vatra Ljubavi

Ova drevna receptura i ceremonija pripreme bilja potiče iz apolonskih hramova u Delfima, a njenu  osnovu čine svete biljke: bosiljak – koji simboliše Mudrost, lipa – Lepotu i ruzmarin – Intuiciju.  Mudrost, Lepota i Intuicija su Elementi Svetla.

Viševekovna tajna pripreme prenosi se isključivo usmenim putem, pa je zaštićena originalnost i uspešnost u duhovnom iscelenju. Ceremonijalna priprema lekovitog bilja obavlja se prema Zakonu Brojeva, tj. kretanju Svetla epohe u kojoj živimo.

Kolekciju sačinjava 12 voda – čajeva, a u praksi se potvrdilo, da uz medicinske lekove i savete lekara, čajevi KAMO na duhovnom nivou pomažu i utiču na razrešavanje steriliteta, kao i težih zdravstvenih  stanja kojima su najčešći uzroci nakupljene negativne energije.

Pokreću i održavaju ravnotežu između telesne, psihičke, emotivne i energetsko – duhovne snage. Za one koji se aktivno bave sopstvenim duhovnim razvojem, dejstvo ovih voda donosi dodatnu zaštitu od upliva energija koje nisu od Svetla, poboljašava vančulnu percepciju i donosi kvalitetnije uvide i spoznaje.

HERINA VODA

Hera, vrhovna boginja Olimpa, zaštitnica porodice, majki i dece, otvorila je nakratko svoj vrt tajni… Njena voda daruje energiju ljubavi bliske harmonične porodice.

Koristi se kod bračnih i porodičnih problema, kod svih zastoja u razvoju, blokada u poslovima, tzv. eksplozivnog karaktera, bolesti ruku, zglobova i kičme, kao i kod šećerne bolesti i problema sa perifernom cirkulacijom. Reguliše rad krunske i sakralne čakre, snabdevenost mozga kiseonikom, kao i motoričke funkcije.

Drugi naziv za preparat je Sudijina voda.

HIJAKINTOVA VODA

Ovaj čaj daje osobi neku vrstu unutrašnjeg erotskog magneta, čineći onoga koji ga redovno pije, na neki način privlačnim i potrebnim drugim osobama.

Deluje na sakralni pleksus i sve organe u tom delu tela, kao i na polne organe, bubrege i mokraćne puteve. Isceljuje neplodnost kod žena i kod muškaraca (loš spremogram, prohodnost jajovoda), reguliše rad hormona, menstruacije, menopauze. Daje psihološku sigurnost na erotskom planu. Povoljno deluje na probleme sa impotencijom, jača polnu moć, budi seksualnost, lepotu kože i tela.  Stimuliše pravilan razvoj tela, telesnu i sportsku snagu.

Drugi naziv čaja je Bacač Koplja ili Delfinova voda. Naziv je dobio po mitskom heroju Hijakintu i njegovoj lepoti i erosu.

LJUBAVNA VODA

Donosi energiju ljubavi i osećaj harmonije i sklada unutar osobe, a onda i između osobe i njenog okruženja.

Koristi se za uklanjanje strahova, poboljšavanje komunikacije sa samim sobom, sa porodicom i okruženjem. Razvija osećaj harmonije i razumevanja. Posebno pomaže adolescentima kada se oni nalaze u sukobu sa okolinom (kada misle da ih niko ne razume, protiv asocijalnosti i svega onoga što smeta čoveku da se uključuje u život). Povoljno deluje na stomak i probavni trakt.

Drugi naziv za preparat je Čovečja voda ili Izvor na Delosu.

APOLONSKA VODA

Apolon, bog svetla, najlepši među najlepšima… svetlosne iskre njegove božanske energije utkane su u recepturu koja pomaže uspostavljanju ravnoteže između duhovnog i telesnog života.

Ova voda ujedno veoma pomaže ljudima obrazovanim, pametnim ili prosvećenim koji, ili zbog svojih kompleksa ili zbog svoje prirode, jednostavno ne mogu da se dobro uključe u svakodnevni život.

U duhovne svrhe, ovaj čaj se pije  od 7. do 13. jula, kada počinju Apolonski dani, koji označavaju smenu godina u Apolonskim Svetlosnim Paralelnim Znanjima.

ORLOVA VODA

Orao – simbol duhovnih visina – darovao je ovu vodu za ubrzanu transformaciju erotske energije u energiju svesti. Drugi naziv za čaj je Zevsov štit. Prema legendi sastav čaja bio je ispisan na Zevsovom štitu, a on je poslao orla da recept daruje ljudima.

Koristi se za pročišćavanje krvi i celokupan detoks organizma, a naročito polnih organa, mokraćnih puteva, bubrega. Primenu ima i kod problema sa cistama, tumorima, kamenom i peskom u bubrezima, problemima sa žuči, šećernom bolesti, viškom telesne težine. Ova voda sve ono što je višak u organizmu topi i izbacuje.

AFRODITINA VODA

Cela Priroda oseća njenu neodoljivu energiju lepote uzvišenosti… duhovne niti AFRODITINE VODE aktiviraju unutrašnje potencijale lepote, jačaju samopouzdanje, osećaj sigurnosti i šarma, pa je korisna u situacijama kada se osoba teže uključuje u svet oko sebe.

Isceljuje kožne bolesti, povoljno utiče na kožu, ten i ukupnu lepotu osobe. Ima i blagotvoran uticaj na rad žlezda i disajnih organa, pri čemu osoba koja ga redovno pije ima osećaj da diše punim plućima.

Drugi naziv za preparat je Feniksova voda.

POSEJDONOVA VODA

Koristi se za proces očišćenja svih mentalnih zastoja u razvoju ličnosti, kod svih upalnih procesa u organizmu i kod svih vrsta duhovnih napada za očišćenje od negativnih energija. Pri dužoj redovnoj upotrebi daruje zaštićenost.

Posebno se preporučuje kod upale mozga, živaca i kičmene moždine, obolenja štitne žlezde, bolesti mišića, distrofije, kod svih nervnih smetnji, nervoza, migrena, šizofrenije, svih vrsta ludila, padavice, paranoje, manije, depresije, asocijalnosti, bola u prsima, niskog pritiska i pritiska koji varira. Pomaže kod osetljivosti na vremenske promene i kod loših snova.

Drugi naziv za preparat je i Jezerska voda.

IZVORSKA VODA

Objedinjuje u sebi punu ravnotežu božanskih sila: vatre, vode, zemlje i vazduha. Budi novu snagu, osećaj radosti, okrepljuje i daje svežinu izvora svima koji ga piju. Koristi se i u slučajevima kada je potrebno brzo fizičko okrepljenje, nakon duže i teže bolesti, kao i postizanja psihičke stabilnosti, pa se preporučuje i za različite vrste depresija.

Drugi naziv za preparat je Jaka voda.

PLANINSKA VODA

Kada vam je sa duhovnog aspekta potrebno da stičete nova znanja ili proširujete postojeća, kada vam je potrebna mudrost, odlučnost i stabilnost PLANINSKA VODA – BOŽIJI DAR, pravi je odabir. Ona daje čvrstinu duha planine i snagu lava, istrajnost, snagu i zaštitu na putu kojim idete….

Takođe se koristi kod depresija, šizofrenije, paranoje, nervoze, svih oblika duševnih bolesti ili stanja koja narušavaju zdravu svest.

Sveštenici Apolonovog hrama u Delfima ovu biljnu mešavinu su nazivali i Božiji dar.

HERMESOVA VODA

Hermes, glasnik bogova, onaj čija svetlosna energija povezuje ljude sa višim, božanskim nivoima… Ako želite da razvijate intuiciju, snagu božanskog znanja u vama, aktivirate sposobnost samoiscelivanja i iscelivanja, onda je HERMESOVA VODA odabir za vas.

Zbog navedenih karkateristika, preporučuje se svima koji se bave alternativnim terapijama, isceljivanjem i drugim vidovima alternativne pomoći ljudima. Koristi se takođe kod hroničnog premora i za brzi oporavak i revitalizaciju organizma.

Drugi naziv za ovaj čaj je i Strelčeva voda.

VODA BELE RUŽE

Namenjena je poboljšanju kreativnog i intelektualnog, buđenju energije lepote radosti, proširenju vidika svesti i usklađivanju sa energijama Nove Epohe. Blagotvorno deluje na reporoduktivne organe, mozak, pluća, odnosno na korjensku, sakralnu i krunsku čakru, balansirajući i rad ostalih.

Za intelektualni i kreativni razvoj, sklad kreativnog i intelektualnog, odmerenost u rečima i delima, profinjene manire, kreativno dosezanje ciljeva, svetlo mudrosti u teškim vremenima, škola, školovanje, odabir profesije, problemi u učenju, hobiji, talenti.

Voda Bele Ruže se koristi i za umivanje i kupanje, a bilje preostalo nakon pripreme čaja obavezno se odnosi pod drvo ili u reku – jer dobijeno na dar od Prirode, Prirodi se mora i vratiti.

VODA PLAVE RUŽE

Ova voda se pije isključivo u duhovne svrhe i njom se veoma lako dosežu transcendentalni nivoi svesti. Koristi se u kontinuitetu 14 ili 21 dan nakon čega je obavezno napraviti pauzu od najmanje mesec i po.  Voda Plave Ruže se ne sme koristiti ukoliko osoba prethodno nije koristila Posjedonovu vodu najmanje mesec dana ili drugu kombinaciju čajeva KAMO za očišćenje od negativnih energija različitog porekla.

Fotografije: Nevena Đorđević, kolekcija čajeva KAMO i Duhovna kozmetika

.