HARMONIZACIJA PROSTORA

Četiri Sile i Peta Manifestovana Energija Ljubavi grade Vaš Svet!

Ljudi su se oduvek želeli blagostanje, a ono je neraskidivno povezano i sa prostorom u kom žive i povezanošću s prirodom. Unutar prostora u kome živimo ili radimo aktivno deluju sva četiri elementa postojanja: Vatra, Vazduh, Zemlja i Voda.

Svaki prostor ima svoju energiju, kao što i korisnici tog prostora imaju svoju. Prostor predstavlja energetski stub našeg funkcionisanja u njemu, te se nesklad energija, najčešće manifestuje u životima stanara.

Nakon procesa duhovno – energetskog pročišćenja prostora, pristupa se Harmonizaciji, kroz uvećavanje pripadajuće pozitivne energije, usklađuju se lični život, porodični i ostali odnosi, emotivno intimni život, poslovnost, lični razvoj.

Nezaobilazan deo procesa Harmonizacije je i upotreba simboličkog izražavanja u prostoru, povezanog sa ličnim senzibilitetom osobe i, po želji, kulturom tradicije podneblja u kojem se živi. Kroz upotrebu simbola, koji su deo naših arhitipova, pokreću se i kanališu energije, a osvešćivanje značenja  simbola pokreće na duhovnom i mentalnom nivou željene procese.

Biti učesnik u ovom procesu znači dopustiti i osetiti kako Energija Ljubavi gradi vaš novi svet.