DUHOVNI TRETMANI

Xarmonia Mona

“Harmonija…. i njena energija topline, sigurnosti, izvesnosti, ugodnosti, je ono što naša duša i naše biće pamte iz kontakta sa Izvorom Večnosti. Kada nas naše zemaljske, emotivne istine, zabole, a sećanje i čežnja za Harmonijom postanu odveć veliki, daruju nam se duhovni uvidi koji nas vode napred stazom razvića ljubavi samospoznaje. Sledeći Put Ljubavi Vatre i Put Istine Srca, vratila sam Harmoniju u moj život! To su uradili i mnogi drugi koje sam susretala na mom putu. Sigurna sam da to možete i vi!”

                                                                                  RaMona.

Xarmonia Mona

Jedinstveni individualni duhovno energetski tretmani vođeni energijom Veličanstvene Duhovne Vatre KAMO, Izvora Večnosti – Vatre Ljubavi, namenjeni su razrešavanju različitih stanja, problematika i postizanju umetnosti življenja života u njegovoj lepoti harmonije postojanja….

Skoro svaka tema, stanje, problem može biti tretirana duhovnim tretmanom, ali ne i svaka osoba. Neki ljudi su prijemčiviji od drugih za ovu vrstu tretmana, a to zavisi od više faktora, kao što su duhovno-spoznaji nivo, emotivni i mentalni sklop, emotivna inteligencija, opšte psiho – fizičko stanje.

Za ovu vrstu tretmana potrebno je najmanje 7 dana koristiti Posejdonovu vodu, namenjenu očišćenju organizma od nakupljenih negativnih energija. Tretman traje sat vremena, a radi se uživo ili preko kamere (viber, skajp).