DUHOVNE ZAšTITE

svetlosni medaljon

SVETLOSNI MEDALJON

Najuzvišenija lična duhovna zaštita i upravo zbog toga izrađuje se isključivo u plemenitim metalima srebru, zlatu i pozlati. U njemu se kroz Veličanstvene Prirodne Sile: Vatru, Vodu, Vazduh i Zemlju, svetlosne polove Sunce i Mesec, i Zakon Svetla aktiviraju svetlosne zaštite namenjene pojedincu kroz ugravirano ime, prezime i datum rođenja na poleđini medaljona. Dovodi u skladno funkcionisanje sedam nivoa postojanja pojedinca: duhovno, kreativno, intuitivno, mentalno, intelektualno, emotivno i fizičko telo, pri čemu ih štiti od uticaja energija koje ne pripadaju Svetlu.

SJAJNI SVETLOSNI ANĐELI

Svetlosna struktura kristala omogućava da upijaju, pohranjuju, usmeravaju i emituju energiju. Deluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Vraćaju u harmoniju suptilne energije i deluju na razrešavanje stanja do samog uzroka problema u korenu.

Duhovno obrađen i programiran gorski kristal postaje ogledalo bića i duše i njen transedentalni vodič. Probuđuje u duši božansko svetlo, spaja je sa Univerzumom i razlogom rođenja. Štiti i čuva auru, otklanja blokade, prosvetljuje osećaje, mišljenja i puni novom životnom energijom. Uči ko smo, odbacuje tešku karmu i vodi ka našem božanskom razlogu rođenja.

Privesak – prikuplja svu negativnu energiju iz polja aure i pretvara je u pozitivnu. Od kristala u privesku pravi se posebna eliksirna kristalna voda koja se koristi za umivanje, piće i očišćenje prostora.

Ogrlica –  objedinjuje u sebi Kreativnost i Lepotu, Mudrost i Inteligenciju. Ublažava simptome depresije, neraspoloženja, daje osećaj disanja punim plućima.

ZAŠTITE ZA PROSTOR

Takođe se najčešće programiraju u gorskom kristalu i postavljaju se u odnosu na strane sveta unutar životnog ili poslovnog prostora. Za porodice u kojima se dešavalo puno razmirica, netrpeljivosti ili problematičnosti drugih vrsta između supružnika, kao i dece i roditelja u praksi je fantastične rezultate pokazao poludragi kamen – kristal ahat. Na njemu se radi posebno programiranje za razrešavanje nagomilanih porodičnih razmirica, kroz istovremeno jačanje odnosa sa decom. Duhovno obrađena pločica ahata drži se kraj porodične fotografije.

AMULETI

Na osnovu datuma rođenja, imena i prezimena, vašeg jedinstvenog ličnog duhovnog koda prave se amuleti – zapisi, kao individualne lične zaštite. Vatrena Zaštita Ljubavi – odvaja pojedinca od nasleđenih negativnih duhovnih energija porodične loze porekla, kao i stečenih i izazvanih negativnosti, bez obzira na izvor porekla.  Pored ove osnove duhovne zaštite, moguće je, po potrebi, imati i posebne, namenske zaštite za ljubav, zdravlje, posao, intelektualni i duhovni razvoj.