• Put Ljubavi, Svetla i Lepote

  U srcu univerzalne, kosmičke svesti, sigurna od zaborava, obitavaju večno živa i aktivna Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja!

  Apolonska znanja
 • KAMO

  Večno aktivni plamen duhovnog postojanja

  UčENJE KAMO VELIKE SILE I KVALITETI DUHA
 • Svetlo ne postoji bez Lepote

  Ljubav je početak iz kojeg stasava Svemir

  NAUKA O LEPOM
 • Veliki Učitelj

  Duh tvoj Svetlu teži, iz njega je potekao i to je izvor tvoj sa kojeg se napajaš i traješ u večnosti.”

  UčENJE VARNICA
 • Ratnik Svetla uvek bira čistotu srca ka sebi i drugima

  KNJIGA KRETANJA O RATNICIMA SVETLOSTI
 • Duhovne zaštite

  Deluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Vraćaju u harmoniju suptilne energije, deluju na razrešavanje stanja do samog uzroka problema u korenu. Odvajaju Vas od nasleđenih negativnih duhovnih energija porodične loze porekla

  Duhovne zaštite
 • XARMONIA MONA

  Duhovni uvidi nas vode stazom razvića ljubavi samospoznaje

  DUHOVNI TRETMANI
 • HARMONIZACIJA PROSTORA

  Četiri Sile i Peta Manifestovana Energija Ljubavi grade Vaš Svet!

  HARMONIZACIJA PROSTORA
 • Iz riznice Apolonskih Znanja

  Proizvodi i Usluge

  Kolekcija čajeva KAMO Energije porodične loze

Put Ljubavi, Svetla i Lepote

1-slika-min.png

Božanske tajne, možda, ipak i nisu tajne. One su sasvim primenljiva znanja namenjena napretku i razvoju čovečanstva. Planeta Zemlja sa oko osam milijardi ljudi i dvadesetak zvaničnih religija, koje priznaju jednog ili više bogova, razjedinjena je oko pitanja čiji je bog pravi bog, čija je vera prava vera.

Ipak, celokupno čovečanstvo, okupljeno je i sjedinjeno oko tri potpuno intimna, lična, sveta trojstva: duboko, u srcu svakog od nas postoji unutrašnja žudnja za doživljavanjem Ljubavi, Lepote i Plemenite Svrsishodnosti. A Ljubav je najuzvišenija među njima, jer je ona istinska priroda naših bića i najmoćnija, vatreno stvaralačka sila univerzuma. Iz njene je iskre sve postalo:

“Ja nisam iz prošlosti, Ja nisam iz budućnosti.
Ne pripadam niti jednom posebnom prostoru, vremenu ili narodu.
Ja sam visoko profinjeno stanje svesti
do kojeg se stiže upornim hodom u ispravnom smeru.”

KAMO, Veličanstvena Sila Vatra

Ova dragocena Znanja pohranjena su na najsigurnijem skrovištu, koje postoji paraleno sa svime što jeste i ujedno sve prožima. U srcu univerzalne, kosmičke svesti, sigurna od zaborava, obitavaju večno živa i aktivna Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja!

Pre više od dve decenije, u ovoj mojoj inkarnaciji, stupila sam u kontakt sa ovim drevnim duhovnim znanjima i tehnikama, koja su prvi put za ljudski rod bila otvorena kroz apolonske hramove, među kojima je najpoznatiji bio proročište u Delfima. Moj život su promenila nabolje iz korena!

I sada verujem, nije tek tako pripalo najlepšem bogu Olimpa – Apolonu, bogu Svetla, Lepote, Muzike, Poezije, Stvaralaštva, Isceliteljstva, da otvori brojne hramove. Olimp (čije značenje na grčkom je Svetla Planina) i njegovih 12 glavnih bogova, kroz mitove pripoveda veliku duhovnu istinu: na Olimpu, mestu uzvišenom, lepom, duhovnom čistom javilo se na planeti Zemlji Svetlo, darujući ljudskoj civilizaciji svojih 12 Kvaliteta Duha. Dvanaest bogova Olimpa, emanacija je 12 Kvaliteta Duha!

Na duhovnoj ravni Olimp, Delfi i apolonski hramovi opet su aktivni. Zato, bilo da želite da saznate i naučite nešto više, da promenite svoju sudbinu nabolje ili, pak, samo da se zabavite čitajući ove stranice:

Dobrodošli u Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja,

Dobrodošli na Izvor Večnosti – Vatru Ljubavi!

WithSpiritualLoveFlame,
RAMONA.
vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svetlosnih Paralelnih Znanja

APOLONSKA ZNANJA U MEDIJIMA

Copyright @ ApolonskaSvetlosnaParalelnaZnanja @ All rights reserved APOLONIA KAMO Ramona2018