Duhovno obrađeni Zeolit

  • Duhovno obrađeni Zeolit Duhovno obrađeni Zeolit

    Posebno nam je drago da vas upoznamo sa duhovno obrađenim zeolitom kroz muško ženski princip na kom univerzum i sve što postoji počiva. Duhovna obrada zeolita podrazumeva posebnu vrstu primene duhovno energetskog čišćenja minerala zeolita na način da isti zadržava sva svoja pozitivna, blagotvorno učinkovita svojstva i dejstva, a iz zeolita se odstranjuju nakupljene negativne energije koje je stekao i pokupio kroz proces tehničkog vađenja, prerade rude minerala zeolita, pakovanja i transporta.

    Ova čudotvorna drevna tehnika, čija se tajna čuva hiljadama godinama, a prenosi se isključivo usmeno i s kolena i na koleno, svojom snagom obuhvata i primenjuje princip duhovne zaštite, balansiranje muško ženskog principa tj. kvalitativnih energija unutar zeolita na način da se povećava učinkovitost po polnosti.

    Duhovno obrađivanje uz pomoć ove božanske tehnike koja poštuje uvažavanje osnovnih ele­menata posto­janja, božanskih sila: vatre, vode, zemlje, vazduha, primenjuje i duhovnu zaštitu. Nakon duhovne obrade zeolita dotok duhovne negativne energije u zeolit nije moguć. Distribucija, transport, skladištenje je potpuno bezbedno od duhovnih energija čovekovog uticaja, što znači, dolazeći do krajnjeg korisnika, potrošača zeolit ostaje makismalno duhovno čist (uz zakonske i mere predostrožnosti).

    Duhovno obrađeni zeolit se koristi kao suplement i zdrav dodatak hrani, zatim za detoksikaciju organizma i hrane, preventivno ili terapeutski.

Kontakt Forma
* Obavezna polja