ANTIČKA MIRISNA TAJNA
ETERIČNA ULJA, PRIRODNI PARFEMI I AFRODIZIJACI

 • Delfijansko isceliteljsko ulje

  Posebna darežljivst prirode u komponentama i sastavu daje svakome mogućnost da masažom ili utrljavanjem na željeni deo tela, otkloni glavobolje, nervoze, nakupljeni umor i stres, negativne energije. Najbolja kombinacija nakon Sunčevih kapi utrljati ulje. Nanosi se kružnim pokretima u pravcu rotacije Zemlje.

 • Osveživač Sunčeve kapi

  Izuzetna prilika za svakoga da se osveži, podhrani i unese dah duhovne svežine. Sprej, sačinjen od komponenti energizovane vode i eterčnih kapljica, se nanosi na lice, ruke i vrat. Duhovna svežina Sunčevih kapi fantastična je pomoć kod osećaja umora, iscrpljenosti, ne­rvoze, uplašenosti, jakih vrućina, kao i radosnih događaja.


 • Artemidina Raskoš

  Lepota šuma, reka, potoka, livada, biljnog i životinjskog sveta vezuje se za Artemidu. Sve je to prirodna raskoš, čiji smo sastavni deo. Upotrebom ovog preparata, toga postajemo svesni i budimo raskoš u nama, kreativnost na putu ljubavi. Nije greh živeti lepo i raskošno. Prvih sedam dana nanosite po sedam kapi, a nakon toga po potrebi.

 • Afroditin Osmeh

  Smeh i osmeh su najbolji lek. Svi to znamo, a sad je izuze­tna prilika i da kroz aromu Afroditinog Osmeha obradujete sebe i druge. Podiže raspoloženje, privlači izobilje pozitivnosti. Najmanje po tri kapi naneti na levu i desnu polovinu tela.

 • Demetrino Proleće

  Buđenje lepog, prepoznavanje i postajanje dela lepote, u proleću je sazdano i tome se raduje planeta Zemlja. Obradujte i vi sebe, nagovestite proleće u vašim čulima, osećajima, emocijama. Probudite ih i stavite po 4 kapi na vaše telo, nanosite dve levom, dve desnom rukom. Utrljavati u pravcu rotacije Zemlje.

 • Mesečeva Tajna

  Lepota Meseca duhovno obrađena u ovome eliksiru daje i priprema vas za sve lepe aktivnosti koje simbolišu veče, noć. Daju vam dodatnu snagu, snalažljivost i bude čula. Dovoljno je naneti par kapi na delove tela i utrljati kružnim pokretima u pravcu roacije Zemlje.

 • Atenina Mudrost

  Mudrost boravi u tišini, uspesi kroz mudrost. Odluke, učenja, znanja uspeha u našem skrivenom delu. Pokrenimo mudrost, spojimo uspehe i zadovoljstva sebe i dragih osoba. Utrljajte po 5 kapi u smeru rotacije Zemlje.

 • Erosov Zanos

  Neverovatno pretvorite u verovatno i primenljivo. Obradujte vaše telo, sebe i partnera skrivenom seksualnošću. Stavite po tri kapi sebi, a četiri partneru. Probudite i aktivirajte muško-ženski princip Erosovog Zanosa, a dalje odlučite sami...

Kontakt Forma
* Obavezna polja