APOLONSKI BOŽANSKI NAPICI

Apolonska kolekcija čajeva Delfin je posebna ceremonija mešanja božanskog bilja čija je tajna pripreme hiljadugodišnja i isključivo usmenim putem prenošena, čime je zaštićena originalnost i uspešnost u duhovnom iscelenju. I dan danas na isti način se pripremaju od mirisnih, začinskih i božanskih, svetih biljaka koje simbolišu bosi­ljak - mudrost, lipa - lepotu, ruzmarin – intuiciju. Mešavina ovog čaja spravljena je po drevnoj recepturi i ceremoniji mešanja bilja koje su koristili antički Grci u Apolonovom hramu u Delfima. Sada imate mogućnost da probate napitak čija je tajna čuvana hiljadama godina.

 • U praksi se potvrdilo da uz klasične medicinske lekove, savete Iekara, čajevi su duhovni lekovi koji su razrešili teža stanja i bolesti kao što su Parkinsonova bolest, psorijaza, multipleks skleroze, sterilitet–neplodnost, leukemije, kanceri, HIV obolenja, kojima su najčešći uzroci psihosomatska i energetsko negativna nakupljena stečena stanja u pojedincu i porodici kroz posledice prođenih životnih tokova.

  Posebno nam je drago da možemo preporučiti kolekciju čajeva Delfin svima u fazi razvoja, puberteta, kao i sportistima. Čajevi su veliki priro­dni potencijal u pokretanju i održavanju snage, bez štetnih efekata. Dugogodišnje iskustvo je dalo izuzetne rezultate kod medicinara, isce­litelja da su uz čajeve imali daleko veće efekte svog rada. Bitno je pomenuti da na putevima duhovnog razvoja takođe su potvrđeni uspesi. • HIJAKINTOVA VODA

  Ovim čajem antički Grci su jačali te­lesnu i sportsku snagu, seksualnost, polnu moć, privlačnost, plodnost (otkla­njali sterilitet, loš spremogram i prohodnost jajovoda), lepotu kože i tela. Pili su i verovali da ovaj čaj čisti polne bolesti i organe, krvotok, bubrege, reguliše hormone, menstruacije i menopauze. Ovaj čaj dobio je naziv po mitskom heroju Hijakintu i njegovoj lepoti i erosu. Drugi nazivi su: Delfinova voda i Bacač koplja.

 • LJUBAVNA VODA

  Po predanju i verovanju starih Grka, korišćenjem ovog čaja uklanjaju se strahovi, poboljšava se komunikacija čoveka sa samim sobom, sa familijom,okruženjem. Razvija se osećaj harmonije, razumevanja i na taj način život postaje ljubav kroz uspehe i kontakte. Antički Grci su verovali da se pijenjem ovog čaja razvi­ja osećaj harmonije i razumevanja, da život postaje ljubav.

 • AFRODITINA VODA

  Čudesno sredstvo koje deluje na ukupnu lepotu čoveka, kako su verovali stari narodi. Preparat povoljno deluje na ten, privlačnost, jača samopouzdanje, budi unutrašnje pote­ncijale, šarm i blagotvorno deluje na ukupnu lepotu čoveka. Ova čajna mešavina preporučivala se i osobama koje se teško uključuju u svet oko sebe. Verovalo se da povoljno utiče na rad žlezda i disajnih organa pri čemu imate osećaj da dišete punim plućima. Drugi naziv za preparat je Feniksova voda.

 • HERINA VODA

  Naziv čaja se dovodi u vezu sa Herom, jednom od najstarijih grčkih božanstava, ženom boga Zevsa. Čaj se koristi kod svih zastoja u razvoj­u, blokada u poslovima, bračnih pro­blema, kod tzv. “eksplozivnog kara­ktera”, kao i kod šećerne bolesti, bolesti ruku, zglobova, kičme i peri­ferne cirkulacije. Drugo ime ove biljne mešavine je Sudijina Voda.

 • POSEJDONOVA VODA

  Stari Grci su koristili ovaj napitak u čast boga Posejdona,jer im ga je, prema mitu, poklonio da im pomogne kod niskog pritiska, štitne žlezde, vremenskih promena, lošeg raspoloženja, loših snova, čisteći sve nakupljene negativne energije iz tela, familije i prostora, štiteći one koji ga piju od zlih sila i loše sreće. Drugi naziv je Jezerska voda.

 • IZVORSKA VODA

  Antički Grci su smatrali da se pije­njem ovog čaja daje čoveku puna ravnoteža svih božanskih sila: vatre, vode, zemlje, vazduha, od kojih je sve sazdano, a pri tom budi novu snagu, okrepljuje i daje svežinu izvora svima koji ga piju. Drugi naziv ove biljne mešavine je Jaka Voda.

 • PLANINSKA VODA

  Sveštenici Apolonovog hrama u Delfima verovali su da ovaj čaj daje mudrost, odlučnost, stabilnost i čvrstinu planine. Drugi naziv ove biljne mešavine je Božiji dar.

 • APOLONSKA VODA

  Drevni Grci su verovali da naziv ovog čaja upućuje na Boga Apolona koji brani, štiti i širi lepotu i znanje. Sa­stav ovog čaja pomaže kod narušene ravnoteže duhovnog i telesnog aspe­kta: intelektualne neuključenosti u život, kompleksa, … U duhovne svrhe pije se tokom apolonskih dana od 7-13. jula kada je smena godine u Paralelnim znanjima.

 • ORLOVA VODA

  Antički Grci su ovu biljnu mešavinu koristili za čišćenje krvi, celokupnog organizma od stranih tela i tumora. Drugi naziv za čaj je Zevsov štit. Prema legendi sastav čaja bio je ispisan na Zevsovom štitu, a on je poslao orla da recept daruje ljudima.

 • HERMESOVA VODA

  Antički Grci su sa ovim čajem, uz druge lekove, ubrzano oporavljali od svih vrsta bolesti. Ovu biljnu mešavinu piju i iscelitelji-lekari. Ispijanjem ove biljne mešavine uvećavaju i dobijaju snagu božanskog znanja, kao i moć samoiscelenja i iscelenja.

Kontakt Forma
* Obavezna polja