Duhovno obrađeni Gorski kristal

Nudimo vam duhovno obrađen gorski kristal (kralj među kristalima) u skladu sa vašim potrebama, željom ili problemom, kao i na poseban način izrada duhovnih zaštita – amuleta za ljubav, posao, zdravlje, duhovni razvoj i protiv svih oblika neprirodnih, negativnih energija. Duhovno obrađeni gorski kristal kroz muško-ženski svetlosni princip, nosioc ličnih podataka: imena i prezimena i datuma rođenja.

Jača energetsko polje, imonološki sitem, negativnu energiju pretvara u pozitivnu. Duhovno obrađeni gorski kristal na vaše lične podatke postaje ogledalo vašeg bića i duše i njen transcendentalni vodič. Probuđuje u vašoj duši božansko svetlo, spaja je sa univerzumom i razlogom vašeg rođenja.

Štiti i čuva vašu auru, otklanja blokade, prosvetljuje osećaje, mišljenja i puni novom životnom energijom. Uči ko smo, odbacuje tešku karmu i vodi nas ka našem božanskom razlogu rođenja. • OGRLICA

  Duhovno obrađena ogrlica od gorskog kristala (na lične podatke: ime i prezime, datum rođenja) objedinjuje u sebi Kreativnost i Lepotu, Mudrost i Inteligenciju, dovodeći u sklad auru tela, čime omogućava praktičan protok božanskih blagotvornih energija i njihov pozitivan uticaj na život osobe. Ublažava simptome depresije, neraspoloženja, daje osećaj disanja punim plućima, uravnotežava rad srčane čakre i harmonizuje odnose u ljubavi.

 • NARUKVICA

  Duhovno obrađena narukvica od gorskog kristala (na lične podatke: ime i prezime, datum rođenja) namenjena je aktivaciji i harmonizaciji životnih segmenata: ljubav, posao, zdravlje, međuljudski odnosi, intimni život, porodičnost, duhovni razvoj. Duhovnom obradom, svaka od ovih 7 stavki je aktivirana u 7 kristala na narukvici kroz 7 dana u sedmici. Savet: Veoma je poželjno imati na sebi narukvicu prilikom praktikovanja meditacija i drugih duhovnih tehnika. Uravnotežuje pritisak, povoljno deluje na krvotok, daje osećaj sigurnosti. Muška narukvica ima 12 kristala, kroz koje su navedeni segmenti aktivnirani kroz 12 mjeseci u godini.

 • NAUŠNICE

  Duhovno obrađene naušnice od od gorskog kristala (na lične podatke: ime i prezime, datum rođenja) objedinjuju muško – ženski princip, dovodeći u ravnotežu i sklad energije aktivnog i pasivnog u životu osobe. Celovitost u domenu bitisanja, iskazivanja osećajnosti, materijalizovanja na fizičkom planu želja i njihovog ostvarenja. Unapređuju komunikacione sposobnosti, lakši ulazak u meditativna stanja, te proširivanje granica znanja i spoznaja. Odlična su zaštita od kompjuterskog i zračenja mobilnih telefona.

 • PRIVESAK

  Duhovno obrađeni privesak od gorskog kristala prikuplja svu negativnu energiju iz polja vaše aure (do 3 metra oko vas) i pretvara je u pozitivnu ili je razgrađuje. Odlična je zaštita od kompjuterskog i zračenja mobilnih telefona. Noću možete da ga držite ispod jastuka. Ako ne želite da vam bude na privesku, nosite ga u džepu, tašni, novčaniku. Vaš kristal uvek nosite uz sebe. Ne preporučuje se da ga ikom dajete da ga nosi umesto vas. Eliksirna kristalna voda - prethodno očišćen i napunjen na Suncu vaš gorski kristal stavite u vodu (do 5 litara), najbolje staklena posuda i držite je na Suncu dva sata. Preporučljivo u periodu od 12 do 15 sati. Tako ćete dobiti eliksirnu duhovnu kristalnu vodu koju možete koristiti za umivanje, za piće, za toniziranje lica nakon skidanja šminke, tuširanje. Takođe vam preporučujemo da sa njom prebrišete sve površine u prostoru u kome živite, boravite, raditi. Napomena: jedino od priveska moguće je praviti eliksirnu kristalnu vodu. Privesci za žene i muškarce su u obliku srca ili oblutka, po želji.


Kontakt Forma
* Obavezna polja